Garage-olie (200 ml)

Merk: Ballistol
Model: 97-1017
MPN: 22950
Beschikbaarheid: 2-3 Weken
6,95€
Excl. BTW: 5,74€

Aantal

Gratis verzending in de Benelux vanaf €99.
Koop lokaal en steun de lokale ondernemer.
Snelle levering uit eigen voorraad.
14 dagen, gratis retourneren en geld terug garantie
Betalen op rekening of online met:
     

USTA-GARAGEOLIE

USTA Garage-Oil houdt oppervlakken glad, kruipt in de kleinste spleten en holtes, verwijdert water van metalen oppervlakken, werkt tegen vocht en laat geen tandvlees of kleverigheid achter. Het biedt een betrouwbare en duurzame bescherming tegen roest.

USTA Garage-Oil bevat geen siliconen, gechloreerde koolwaterstoffen of ozon schadelijke CFK's. USTA is een veelzijdig, hoogwaardig en goedkoop gereedschap voor bijna elk doel. USTA Garage-Oil houdt alles wat kan kraken, piepen of plakken in goede conditie. Alles werkt als nieuw en wordt beschermd en onderhouden.

Het werkt bij het vastplakken van de kofferbak, maakt vastzittende schroefdraden los en past en biedt alle metalen onderdelen een langdurige bescherming tegen corrosie. USTA Garage-Oil heeft zich ook bewezen als kettingolie voor motorfietsen. Ideaal voor het onderhoud en de verzorging van motoren en apparaten van allerlei aard. USTA Garage-Oil verzorgt en beschermt opwindmachines, rollen, assen, schroefdraden, kabel en glanzend metaal tegen spatwater en zoute nevel. Ideaal voor gebruik op tijd voor de winter.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

GRATIS VERZENDING & RETOUR

Gratis verzending in de Benelux vanaf € 99!

GELD TERUG GARANTIE

14 dagen bedenktijd

SNELLE VERZENDING

Snelle levering met Bpost, DHL of DPD.