WAAROM BIJ ONS KOPEN?

De BESTE service

Heb je een vraag, hoe klein ook, contacteer ons dan. Wij staan altijd voor u klaar.

GRATIS RETOUR

Wij staan achter onze goederen en diensten en willen dat u er tevreden mee bent.

INTERNATIONALE VERZENDING

Momenteel versturen we naar meer dan 50 landen.

Reserve onderdelen

Op zoek naar die slagpin voor je pistool, een uitwerper voor je superposé, een pal voor je luchtdrukkarabijn of een stukje van het vizier van je revolver, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 5.000 onderdelen voor wapens op voorraad voor de meest voorkomende wapens.

Ons aanbod met reserve onderdelen breid continue uit maar nu kan je al slagpinnen, veren, vijzen, pinnen, dichtingen,... vinden van merken zoals Browning, FN, Baikal, Winchester, Beretta, Diana, Bernardelli, Anschütz, ...

Leesgenot

Altijd al meer willen weten over hoe correct munitie te herladen, of die test van het laatste S&W revolver willen lezen. Eens willen zien hoe het er aan toe gaat op de IWA wapenbeurs?

In onze boeken en tijdschriften afdeling vindt je zeker al de informatie die je nodig hebt. Zie eens in de beschikbare edities van SAM wapenmagazine naar hun vele artikelen van pistolen, revolvers, geweren. Lees de laatste nieuwtjes in wapenland. Weet wat zij denken over een nieuw merk of een nieuw type mes.
In onze boeken sectie zijn er mooie tweedehands boeken te vinden over alle topics gerelateerd aan wapens en munitie, altijd scherp geprijsd.