Sinds 2007 zijn wij actief in de wereld van wapens en alles er rond. Onze mensen zijn ook regelmatig te vinden op de  schietstand waardoor wij weten wat sportschutters en airsoft mensen nodig hebben en vooral,we spreken uit eigen ervaringen. Ons werk is voor ons geen sleur maar onze hobby en passie.

 

Bij ons gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Hierbij gaan we niet over een nacht ijs en bij het zoeken naar nieuwe producten ligt de focus vooral op degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Geen spullen die na een jaar kapot zijn maar een leven lang mee kunnen. Daarom nemen wij ook regelmatig kwaliteitstesten af. Wij willen eigen producten waarvan we garant kunnen staan voor kwaliteit. Kwaliteit boven kwantiteit.

 

Hoewel het grootste deel van onze goederen betrekking heeft op airsoft zijn ze daar niet enkel bruikbaar voor. Ons gamma scopes worden veel gebruikt op de betere luchtkarabijnen tot 9mm en op geweren om op lange afstand te schieten.

 

Ons ontstaan is te vinden in de wapenhandel met focus op de detailhandel. In de loop van jaren is hierbij langzaam een groothandelsactiviteit opgebouwd. Hierbij hebben we veel goede contacten opgebouwd met fabrikanten en kunnen we soms dingen leveren die anderen niet kunnen.

 

Cobra Tactical Solutions is een merk van Gors Engineering. Via de webshop laten we ook toe dat particulieren bij ons kunnen aankopen aan reguliere retail prijzen.

 

We onderscheiden ons ook via door ons atelier waardoor we een uitstekende dienst na verkoop kunnen leveren.

 

Al meer dan 10 jaar bedienen we onze klanten met de glimlach, hopelijk bent u daar snel bij.

Hulp nodig?

Hulp of advies nodig? U kan een product niet vinden?

Contacteer ons op de chat of via info@ultimate-gear.be

 

Reparatie of upgrade van uw wapen

Ook voor reparaties, upgrades en downgrades van uw vuurwapen, luchtkarabijn en airsoft replica's kunt u bij ons terecht.

Wenst u eerst een onderzoeksanalyse of offerte, geen probleem, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.