Onderhoud, reparaties & Upgrades

Alle onderhoud, aanpassingen en reparaties aan zowel airsoft, luchtdrukkarabijnen en pistolen en vuurwapens kunnen bij ons gebeuren in eigen atelier. Wens je meer informatie vooraleer een wapen binnen te brengen, contacteer ons dan of lees onderstaand verder. Vindt je nog altijd niet wat je zoekt, dan staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ons uurtarief is als volgt:
- Volle uren: €54.95/u
- Minimaal half uur: €25.95/u (voorbeeld onderzoek)
- Na half uur wordt per begonnen kwartier aangerekend. 


Airsoft AEG’s en GBB’s
Luchtdruk karabijnen en pistolen
Geweren en semi automaten
Pistolen en revolvers
Aanleveren
Veel gestelde vragen


Airsoft AEG’s en GBB’s

Geraak je toch niet wegwijs in deze technologie, of wil je er niet aan beginnen, dan kan je ook bij ons terecht. Wij onderhouden je replica, kunnen hem repareren of zorgen voor de gewenste upgrades. Dit alles met een duidelijke begeleiding van A tot Z. 

Wij werken volgens de garantie tot werking. Geeft het niet de gewenste oplossing dan moet je niet betalen, en is er toch iets niet naar wens, lossen wij dit kosteloos op. 

Onderaan vind u een prijsindicatie van al de diensten die wij bieden. Is het toch niet geheel duidelijk, of staat er iets niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud

Een onderhoud van je replica is iets dat jaarlijks zou moeten gebeuren. Wij werken met vaste prijzen die niet afwijken, tenzij er meer ( of minder ) materiaal kosten aan verbonden zijn. Opendoen van het airsoft geweer en pistool en nazicht van alles met testen en een rapport van de snelheid van de bb’s. 

Onderhoud AEG, GBB pistol, GBB rifle: €60
Full Service AEG (incl. materialen): €90

Upgrade & downgrade

Schiet je AEG te snel, heeft je sniper onvoldoende range, dat lossen we op voor u. Breng je airsoft wapen bij ons binnen en we bekijken tezamen wat er nodig is. De up/downgrade gebeurd in uurtarief waarbij de stukken afzonderlijk aangerekend worden. Moeten we meerdere veren testen dan betaal je enkel deze die uiteindelijk gebruikt wordt.

Je ontvangt ook altijd je airsoft wapen terug met een meetrapport. We tunen die standaard volgens onderstaande regels met een veiligheidsmarge van 5%.

AEG: 360fps max.
DMR: 500fps met 2sec delay
Sniper: 500fps
FPS wordt getest met BB's van 0.20g


Reparatie

De reparatie zal altijd starten met een onderzoek naar wat juist gebroken is en hoeveel het zal kosten om dit te vervangen. Wens je niet over te gaan tot reparatie dan betaal je €25.95 voor het onderzoek. We leveren natuurlijk je airsoft terug geassembleerd af.

Lost je airsoft gasmagazijn, dan vervangen we de klep voor u voor €5. De valve betaald u afzonderlijk.

Montage en inschieten red dot of richtkijker

Inschieten na up/downgrade van de keep korrel is inbegrepen in het werkzaamheden. AEG’s worden ingeschoten op 25m, pistolen op 25m en snipers op 50m.

Plaats je een red dot of richtkijker, dan monteren en schieten we die in voor €25, bb’s naar keuze gewicht inbegrepen.


Luchtdruk karabijnen en pistolen

Onderhoud

Volledige demontage en nazien van alle onderdelen. Waar nodig van olie voorzien en vervangen van veren, dichtingen. Verwijderen van opgedroogd vet of roest. Richtmiddelen terug afstellen. 

Onderhoud karabijn: €45
Onderhoud pistool: €25
Materialen niet in prijs inbegrepen

Montage en inschieten red dot of richtkijker

Plaats je een red dot of richtkijker, dan monteren en schieten we die in voor €25, gebruikte loodjes inclusief.

Reparatie

De reparatie zal altijd starten met een onderzoek naar wat juist gebroken is en hoeveel het zal kosten om dit te vervangen. Wens je niet over te gaan tot reparatie dan betaal je €25.95 voor het onderzoek. We leveren natuurlijk je luchtdruk karabijn of pistool terug geassembleerd af.

Vervangen van veren, zuigers, dichtingen. Lijmen van kolf, … De reparatie gebeurd in uurtarief waarbij de stukken afzonderlijk aangerekend worden.Geweren en semi automaten

Onderhoud

Als jager weet je hoe belangrijk het is dat je wapen na de jacht goed opgeborgen wordt maar ook nagezien wordt voor het volgende jachtseizoen. Wij voeren een volledig nazicht uit van je wapen, niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenzijde. Daarvoor gaan we over tot een volledige demontage om zo alle plaatsen die gevoelig zijn aan roest na te zien, maar ook eventueel vuil te verwijderen. Zien we dat alle sluitstukken terug spannen, … We vergeten ook het hout niet waarbij we eventuele barsten gaan lijmen, quadrillage herzetten en het hout gaan behandelen.

Bij een semi automaat nemen we ook alle stukken waarlangs het gas passeert onder handen zodat de achtergebleven kruitresten niet kunnen aankoeken en voor roest of blokkades zorgen.

Volledig onderhoud: €75

Montage en inschieten red dot of richtkijker

Plaats je een red dot of richtkijker met een systeem zoals MOS, dan monteren en schieten we die in voor €25. De verbruikte munitie wordt afzonderlijk aangerekend.

Plaats je een red dot of richtkijker met een rail die in de zwaluwbek gemonteerd wordt of moeten we nog gaatjes in het frame boren en van schroefdraad voorzien, dan gebeurd dit eerst in uurtarief. 

Mondingsrem

In ons atelier zijn we volledig uitgerust om de loop van uw wapen te voorzien van schroefdraad zodoende dat u een mondingsrem kan plaatsen. Montage en demontage van het wapen alsook het trekken van de schroefdraad en een maken van een moer doen we in uurtarief.

Reparatie

Wij kunnen alle vuurwapens in eigen atelier herstellen. Onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn maken we zelf. Alle reparaties gebeuren in uurtarief.Pistolen en revolvers

Onderhoud

Volledig onderhoud: €45

Montage en inschieten red dot of richtkijker

Zelfde als bij geweren

Mondingsrem

Zelfde als bij geweren

Reparatie

Zelfde als bij geweren


Aanleveren

Hoe een wapen binnen brengen ter reparatie of onderhoud.

Mocht uw vuurwapen, luchtbuks of airsoft geweer defect zijn en u wilt deze binnen brengen voor reparatie, onderhoud,... , let dan op dat u dit meeneemt:

- Wapen verpakt in een afgesloten tas of koffer
- Vuurwapens dienen voorzien te worden van een trekkerslot
- Indien u uw eigen munitie meebrengt, deze voorzien van u naam
- Indien van toepassing, de vergunningen van het wapen  Veel gestelde vragen

  Wanneer valt mijn reparatie onder de garantie?

  U heeft standaard één jaar fabrieksgarantie, tenzij anders vermeld.

  Voor de garantie is het belangrijk dat u zelf géén wijzigingen of reparaties uitvoert aan uw product. Hier wordt door onze dienst dan ook eerst zorgvuldig naar gekeken. Mocht dit het geval zijn, dan komt de garantie te vervallen en zijn eventuele (reparatie)kosten voor eigen rekening.

  Hoe meld ik mijn reparatie aan?

  U kunt het product dat u wilt laten repareren of upgraden binnen brengen bij ons na afspraak. Opsturen is niet mogelijk voor vuurwapens, luchtkarabijnen of pistolen en airsoft wapens. Neem eerst telefonische of via e-mailadres info@gors.be contact met ons op om uw wensen door te nemen en een afspraak te maken voor binnenbrenging.

  Hoe lang duurt mijn reparatie?

  Van zodra wij uw product hebben kunnen bekijken hebben we hier meer zicht op. Dit betekent echter niet dat deze direct wordt gerepareerd. U dient rekening te houden met wacht wachttijd. De gemiddelde wachttijd voor een reparatie of upgrade is afhankelijk van een aantal factoren:

  - de moeilijkheidsgraad van de reparatie of upgrade;

  - het bestellen van benodigde onderdelen;

  - het eventueel versturen naar de leverancier voor reparatie in garantie.  Hulp nodig?

  Hulp of advies nodig? U kan een product niet vinden?

  Contacteer ons op de chat of via info@ultimate-gear.be

   

  Reparatie of upgrade van uw wapen

  Ook voor reparaties, upgrades en downgrades van uw vuurwapen, luchtkarabijn en airsoft replica's kunt u bij ons terecht.

  Wenst u eerst een onderzoeksanalyse of offerte, geen probleem, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.